Šentada & Ponuda

Sam prostor Šentade je izgrađen davne 1976. godine, i u tadašnjim gabaritima smo ga i ostavili, zadržali dio čelične konstrukcije i na istu integrirali modernu varijantu objekta u kojem se može ugodno provoditi vrijeme uz najbolju hranu i piće, te zabavu i provod.

U Šentadi želimo pokazati svoju ljubav i strast prema hrani i piću, ugođaju i dobroj zabavi. Nismo imali namjeru zapaliti svijet kazališnim jelima već pružiti fantastično svježu i ukusnu hranu kuhanu od srca. Bitno je da se naši gosti osjećaju potpuno ugodno i da znaju da kada uzmu jutarnji croissant, quiche, dobro ručaju ili večeraju, s nama svaki put dobivaju nevjerojatnu hranu i vrijednost za ono što plate. Isto tako, ponuda dobre kave, vrhunskih prirodnih cijeđenih sokova, brendiranih pića ili slastica koje dekorativno i sadržajem okusa predstavljaju avangardu, čine nas posebnim, a goste zadovoljnim i ponosnim za vrijeme uživanja u trenutku boravka u Šentadi.

Dodatni motiv za nas u Šentadi je da se okružimo ljudima koji vole ono što rade. Naše osoblje je ono što pokreće kotače, a njihov entuzijazam, znanje i strast čine posjet posebnim za naše goste. Naše osoblje je educirano da djeluje kao mala zajednica, tako da se svi vesele dolasku na posao i čvrsto vjerujemo da se to odražava na pruženo korisničko iskustvo, našu pozitivnu energiju, jer želimo trajati i to gosti lako prepoznaju.

Naš ponos je naša vinska karta s oko 165 etiketa, na kojoj možete pronaći vrhunska vino, počevši od naših lokalnih vinarija, pa sve do vrhunskih vina iz cijelog svijeta i sva vina su već isprobana i testirana, a većina etiketa dostupna je na čaše iz našeg vrhunskog enomata koji se može pronaći samo u najboljim svjetskim vinskim barovima, što znači da imate priliku probati više od jednog.

Delikatese jela s našeg glavnog jelovnika u wine baru, s izborom vina koja nudimo i ona koja planiramo dodatno ponuditi za goste predstavljaju jedinstveno bogato iskustvo. Istraživanja pokazuju da suha bijela vina, kao što je Sauvignon Blanc, i puna bogata crvena, poput Shiraza, redovito dolaze na vrh kao omiljena vina, a nama je izazovno što naši gosti eksperimentiraju s vinima sa svih zemljopisnih područja.

Nudimo priliku sudjelovati u iskustvima kušanja vina sa stručnim osobljem. Isto tako, na izbor našim gostima je bogata ponudu hrane, bilo da se radi o malim tanjurima, kao što su burrata i karamelizirani orašasti plodovi ili izdašnija jela, kao što su tjestenina i specijaliteti s mesom, ribom ili sirevima, kao i vegetarijanske ili veganske opcije, i držimo da smo najbolje mjesto za one koji žele užitak uživanja u hrani, piću i zabavi podijeliti s dragim osobama.

Šentada & Book

Poštovani posjetitelji ovdje možete preuzeti Book Šentade, ako niste uzeli svoj primjerak prilikom posjete.

360° Tour

Prošetajte Šentadom kroz 360° Google StreetView.

Šentada & Kontakt

Kontakt telefon: 067 102 2222