Šentada & Gost

Smješten na Pecari u Širokom Brijegu, Šentada bar · lounge · wine · cigar fokusira se na goste koji prepoznaju ugođaj, ambijentalnu raskoš, lokalitet, energiju koju nudi stručno, nasmijano i uniformirano osoblje, odličnu kavu, jutarnji croissant, popodnevni ručak, večeru, provod, odnosno sve goste koje inspirira kvaliteta ponude i usluge. Mnoštvo maštovitih doživljaja očekuje vas na ovom prelijepom mjestu, ispunjenom jedinstvenim i neočekivanim čarima, bilo da ste ljubitelj vrhunske gastronomske kulture ili izlazaka i zabave uz najkvalitetnija pića današnjice.

Šentada je jedinstvena jer se posjećuje za jutarnju kavu ili ručak, popodnevno opuštanje ili ugodnu večer provedenu s prijateljima nakon dnevnih obveza, kao i noćni provod uz ples i glazbu. Ovdje se u jutarnjim satima poslužuje vrhunska kava, pića i snackovi, popodne je rezervirano za laganije ručkove u kombinaciji s vrhunskim slasticama, dok se u večernjim satima poslužuju kokteli, pjenušci, vina, kvalitetna žestoka pića i fine gurmanske poslastice. Posebnost destinacije je ugodan vinski bar s ljubaznim i pažljivim osobljem u kojem je vinska karta opsežna, a jelovnik sadrži jela od najboljih sastojaka oblikovanih u neodoljive kreacije koje pružaju jedinstveni gurmanski doživljaj.

Za svoje goste smo pripremili bogat meni za slastice. Veliki trend su definitivno francuske slastice, te smo za našu slastičarnicu pribavili recepte i sastojke od najpoznatijih francuskih slastičara.

Šentada & Book

Poštovani posjetitelji ovdje možete preuzeti Book Šentade, ako niste uzeli svoj primjerak prilikom posjete.

360° Tour

Prošetajte Šentadom kroz 360° Google StreetView.

Šentada & Kontakt

Kontakt telefon: 067 102 2222