Šentada & Design

Šentada bar · lounge · wine · cigar svojim arhitektonskim oblikom ima estetsku i uporabnu namjenu, ovo je izazov, jer smo pobjegli od tipskih, retro, industrijskih, i inih već viđenih rješenja. Nudimo neku pomalo dekadentnu formu jer smo prilikom projektiranja i izgradnje ovog objekta osjetili duh vremena i ocijenili kako je potrebno koristiti kvalitetne materijale (čeličnu konstrukciju, staklo, drvo), lišiti se suvišnih ukrašavanja i spojiti ljepotu arhitekture s njenom funkcionalnošću. Kada smo sve završili, držimo da smo uspjeli postići željeni cilj i dobili jednostavno i nenapadno arhitektonsko rješenje koje nudi dozu raskoši i luksuza, ali ne i prenapadnosti i kiča.

Gosti traže više od lokacije i osnovnih usluga koje barovi ovog tipa pružaju, a na cijeni je posebno prepoznatljiv stil, personalizirani pristup gostu, specifičnost oblikovanja i cjelokupna atmosfera prostora, što je u izravnoj korelaciji s arhitekturom i dizajnom prostora u kojem ljudi žele boraviti. Svjesni važnosti veze između arhitekture i okoliša detaljno smo analizirali sveprisutne trendove kako bi se pozicionirali u prostoru koji je atipičan i gotovo neviđen te napravili izbor materijala koji su kvalitetom postojani, a dizajnom oku ugodni, te sve to uklopili u postojeću okolinu.

U konačnici Šentada je arhitektonsko ostvarenje u skladu sa svim standardima današnjice u poimanju lijepoga, koje će vas zadiviti ambijentom i uređenjem, s obzirom na kontekst i program, razmatrajući pri tom, formu, volumen, prostor, strukturu, svjetla i sjene, materijale i konstrukcijska ograničenja koja su postojala.

Šentada & Book

Poštovani posjetitelji ovdje možete preuzeti Book Šentade, ako niste uzeli svoj primjerak prilikom posjete.

360° Tour

Prošetajte Šentadom kroz 360° Google StreetView.

Šentada & Kontakt

Kontakt telefon: 067 102 2222